• Riina

VUODEN 2019 VIIMEISTÄ VIEDÄÄN

Vuosi 2019 on ollut suunnittelun ja haaveilun vuosi ja sellaisena myös uusi vuosi tulee alkamaan. Projektimme ei tällä hetkellä etene, koska vanha koti on edelleen myymättä.Voisin kopioida tähän edellisestä blogikirjoituksesta pari lausetta ja kertoa, että tilanne on ennallaan: vanha koti on vielä myymättä, eikä uudesta tästä syystä ole vielä tehty kauppoja. Tilanne ahdistaa, ärsyttää ja kysyy kärsivällisyyttä. Mutta sitähän minulta löytyy vaikka muille jakaa. Paitsi, että ne, jotka minut tuntevat, tietävät, ettei kärsivällisyys ole vahvin puoleni.


Eilen otettiin uudet myyntikuvat ja asunnonmyynti-ilmoitus päivitetään nettiin heti alkuvuonna. Meidän kotia myyvä välittäjäkin vaihtui, joten nyt uskotaan vahvasti uuden voimaan ja siihen, että muillakin on asunnonvaihtosuunnitelmia ensi vuodelle. Lisääntyvä valo, pitenevät päivät ja kohta nurkan takana oleva kevät saa ainakin minuun eri tavalla puhtia ja toivon pilkahduksia. Kyllä se tästä!


Toivon, että ensi vuonna minulla olisi enemmän annettavaa täällä blogissa. Tässä hetkessä niin ei valitettavasti ole. En halua tehdä liikaa suunnitelmia remontin suhteen, jos käykin niin, etten niitä pääse "uudessa kodissa" toteuttamaan.


Kuvituksena olen käyttänyt eilen itse pikaisesti ottamiani kuvia ennenkuin lähdin kuvaajan jaloista omien töiden pariin.

Toivon sydämeni pohjasta onnea ja uusia tuulia vuodelle 2020!

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki