• Riina

VALINTOJA

Vielä ei ole tiedossa, johtaako saamamme ehdollinen tarjous lopulta kauppoihin vai ei. Toukokuun loppu joudutaan elämään vielä jännityksessä. Siitä huolimatta olemme yhden askeleen lähempänä sitä, että meidän on tehtävä päätös siitä, mihin seuraavaksi.Viime yönä näin unta siitä myynnissä olevasta talosta, johon viime kesänä ihastuimme. Unessa olimme jo vetäneet raksit talon päälle ja poistaneet sen harkintalistaltamme, mutta jostain syystä palasimme katsomaan taloa vielä kerran. Sillä seurauksella, että ihastuin siihen uudelleen.


Kahden viime viikon aikana olemme käyneet katsomassa kolmea uutta kohdetta, joista yhdestä mieheni piti enemmän kuin minä, toisesta minä pidin enemmän kuin hön ja kolmas taas oli molemmille mieluinen, mutta valitettavasti tontille kuului liikenteen äänet selvästi. Kyseessä on noin 100 vuotias talovanhus, joka on jo remontoitu täysin. Kompromisseja joudumme joka tapauksessa tekemään, mutta mitkä niistä ovat sellaisia, joiden kanssa pystyisimme elämään?


Myös haave oman talon rakentamisesta on vahvistunut. Silloin pääsisimme suunnittelemaan meidän tarpeisiin toimivan kodin sekä valitsemaan kaikki materiaalit itse. Mutta olemmeko valmiita noin vuoden kestävään rakennusurakkaan, jonka aikana joutuisimme asumaan vuokralla? Tontti meillä olisi jo katsottu valmiiksi, mutta lopullisen päätöksen tekeminen on vaikeaa.Kärsimättömyys on luonteenpiirteistäni se, joka jälleen kerran nostaa päätään. Haluaisin tietää, mihin suuntaan lähdemme, jos nykyisestä kodistamme tehdäänkin kaupat vielä kesän aikana. Toisaalta taas en haluaisi sitä päätöstä vielä tehdä, jos kaupat jäävätkin toteutumatta. Tosiasia kuitenkin on, että pikkuhiljaa meidän on ryhdyttävä päätöksiä tekemään, jotta ehdimme tekemään järjestelyitä mahdollisen väliaikasen kodin suhteen.

16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki