• Riina

TILANNE NYT

Missä menemme hankkeemme kanssa tällä hetkellä ja kuinka kauan menee ennekuin unelmamme konkretisoituu? Toivottavasti ei kauaa, mutta tällä hetkellä täytyy kuitenkin vetää henkeä ja antaa asioiden tapahtua omalla painollaan.Tulemme tekemään toimeksiannon oman kotimme myymisestä tänään. Tämä tulee tietyllä tavalla sinetöimään päätöksemme. Nyt se on virallista: vanha koti myydään ja uuden etsintä alkaa todenteolla. Tällaiselle kärsimättömälle ihmiselle, joka haluaa olla aina tilanteen päällä, ei mikään ole vaikeampaa kuin odottaminen. Haluamme ensin myydä vanhan kotimme ja sitten vasta tehdä kaupat uudesta. Entä jos löydämmekin unelmamme ennen kuin vanha on myyty?


Yksi potentiaalinen kohde meillä on kiikarissa. Kyseessä olisi todella mittavan remontin vaativa 1920-luvun hirsirunkoinen talo isolla tontilla. Mieheni on yhden vanhan talon kunnostanut, joten hänellä on ihan realistinen kuva siitä, mitä kunnostus vaatisi, mutta tämä kyseinen kohde vaatii niin laajan remontin, että tarvitsemme siitä ammattilaisen arvion.


Tässä kohteessa tulisi uusia mm. sähköt, lämmitysjärjestelmä, kaivo, ulkoverhoilu, puhumattakaan sisätiloista. Talon perustukset on kunnossa, samoin hirsirunko vaikuttaa olevan terve, mutta muutoin kaikki menisi uusiksi. Lisäksi haaveilemme erillisestä saunarakennuksesta, jonka yhteydessä olisi myös vierashuone.


Juhannus tuo pienen tauon sekä nykyisen kodin myyntiin laitossa että potentiaalisen kohteen remontointikulujen arvioinnissa. Toivottavasti ensi viikko tuo edistystä näihin molempiin asioihin.

10 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki