• Riina

MAALAISUNELMIA

Jos joku pyytäisi minua vastaamaan yhdellä sanalla kysymykseen, mikä on elämän tarkoitus, olisi sanani onnellisuus. Itse unelmoin siitä, että heräisin jokaiseen päivään onnellisena. Se, mitä onni milloinkin on, riippuu kontekstista. Tällä hetkellä omaan unelmaani onnesta liittyy hiljaisuus ja rauha, tila elää ja hengittää.Reilu viikko sitten tapasin vanhan kollegan viiden vuoden takaa. Edellisestä tapaamisestamme oli vierähtänyt pitkälle toista vuotta. Yllätin hänet täysin, kun kerroin, että haaveilemme maalle muutosta. Tai minä haaveilen ja olen yrittänyt saada myös mieheni haaveilemaan asiasta. Edistystäkin on jo tapahtunut.


Unelma syntyi mielessäni viime kesän lopulla. Mieheni ei heti innostunut ajatuksesta, mutta viime kesän jälkeen meidän elämässä on tapahtunut muutoksia, jotka ovat saaneet hänetkin jos nyt ei innostumaan, niin ainakin harkitsemaan tätä vaihtoehtoa.


Tähän mennessä olemme ajelleet pääkaupunkiseudun lähikunnissa haistelemassa maalaisilmaa ja samalla kartoittaneet tällä hetkellä myynnissä olevia kohteita. Miettineet, lähteäkö itään vai länteen. Muutamia potentiaalisia kohteita on osunut eteen. Yhtä olemme käyneet välittäjän kanssa katsomassa. Kyseinen kohde vaatisi todella mittavan remontin, mutta siitäkin huolimatta se oli todella mieleinen.


Projekti otti tänään yhden askeleen lähemmäs toteutumista. Tapasimme kiinteistönvälittäjän, joka kävi arvioimassa nykyisen kotimme. Matka on vielä pitkä, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa. Aloitin tämän blogin omaksi iloksi, mutta myös inspiraation lähteeksi muille, jotka haaveilevat elämän muutoksesta, oli se sitten muutto maalle tai jotain avain muuta.

18 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki