• Riina

KUSTANNUKSISTA

Päivitetty: 25. kesä 2019

Minkä verran rahaa menee vanhan talon kunnostamiseen? Sitä yritämme tällä viikolla selvittää potentiaalisen kohteen osalta. Remonttilistalla on kuntotarkastuksen osoittamat viat ja puutteet, täydellinen pintaremontti sekä lisäksi asumismukavuuteen liittyviä muutoksia ja uuden rakentamista.

Potentiaalisessa kohteessa on tehty kuntotarkastus. Tällä viikolla on tarkoitus tehdä arvio siitä, minkälaisista kustannuksista puhumme, mikäli nyt kiikarissa olevassa kohteessa tehdään kaikki kuntotarkastuksen suosittamat muutostyöt. Lisäksi teimme erillisen listan muista muutoksista, mitä suunnittelemme talossa ja sen pihapiirissä tehtävän. Myös yllätyksiin matkan varrella on hyvä varautua remonttibudjetissa, sillä päällepäin kunnossa olevalta näyttävä lattia, voi olla kaikkea muuta, kun sen repii auki.


Alunperin olimme kaavailleet remonttibudjetiksi n. 100 000 euroa, mutta se ei tule riittämään lähellekään tämän kyseisen kohteen remonttiin. Jotta remontin kustannukset eivät jäisi vain arvailujen varaan, käännymme ammattilaisen puoleen, jotta saamme suuntaa-antavan arvion kuluista. Palaan kustannusarvioon, kun sellaisen loppuviikosta käsiin saamme.


13 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki