• Riina

KEVÄT ON TÄÄLLÄ

Alkuvuosi on lähes kiitänyt ohi. Tammikuussa laitoimme kotimme takaisin myyntiin pienen tauon jälkeen. Asuntonäyttöjä järjestettiin lähes joka viikonloppu maaliskuun puoliväliin asti. Sitten tuli korona. Siinä vaiheessa totesin, että meidän asunnon myynnissä on mennyt pieleen kaikki mahdollinen.Kodin myynnin suhteen kaikki on ennallaan: koti on vielä myymättä. Olemme saaneet muutamia tarjouksia, mutta ne ovat olleet niin kaukana tavoittelemastamme myyntihinnasta, ettemme ole niitä edes ottaneet vastaan. Nyt meillä on potentiaaliset ostajat olemassa, mutta vielä on pari mutkaa matkassa ennenkuin nähdään, päästäänkö kauppoja tekemään vai ei.


Kuluneet kuukaudet ovat antaneet meille miettimisaikaa. Olemme käyneet katsomassa myös vaihtoehtoisia ostokohteita, vaikkakin talo, johon viime kesänä ihastuimme, on edelleen myynnissä. Olemme löytäneet myös toisen potentiaalisen talon, johon pystymme kuvittelemaan itsemme asumaan.


Talven kuluessa mieleen on hiipinyt myös ajatus siitä, että entä jos kuitenkin rakennuttaisimme uuden talon. Joten talojen katsomisen lisäksi olemme kiertäneet katsomassa tontteja. Ja kyllä, myös yksi tontti on vienyt sydämemme.


Tässä vaiheessa kaikki vaihtoehdot ovat vielä auki, emmekä halua päätöstä vielä tässä vaiheessa tehdä. Jos hyvin käy, asiat etenevät kesän aikana, mutta jos käy huonosti, olemme vielä syksylläkin samassa tilanteessa kuin nyt. Jälleen kerran joudun muistuttamaan itseäni, etten pysty vaikuttamaan asioiden etenemiseen enkä aikatauluun, millä ne etenevät, jos etenevät.


16 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki